Događaji

Art week

Djeca i mladi iz Udruženja građana „C.E.Z.A.R.“ pokrenuli su realizaciju događaja „Art week“. U pitanju je sedmica umjetnosti koja je održana u februaru 2021. godine, a zamišljena kao tradicionalno okupljanje mnogobrojnih talenata sa područja opštine Srbac.  

Prva Sedmica umjetnosti spojila je fotografiju, likovnu umjetnost, film, muziku i literarno stvaralaštvo, kroz aktivnosti: „Fotografija u pokretu“, „Muzička vježbaonica“, „Mala likovna kolonija“, „Rukotvornica“, „Filmovikend“, te literarni konkurs na temu vršnjačkog nasilja. Na kraju sedmice održan je završni događaj, a dodatnu vrijednost svim aktivnostima dala je humanitarna nota, budući da je organizovana prodajna izložba svih radova, te da su sakupljena sredstva donirana za izgradnju kuće sugrađaninu i članu Udruženja, Nebojši Vučenoviću. 

Realizaciju događaja pomoglo je Udruženje građana „Zdravo da ste“, kroz projekat „Kreativni avgust za sve“, koji je podržan od strane BHRI, IOM i USAID. Završni video sa prvog ART WEEK-a možete pogledati sa desne strane teksta.

Galerija