Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

Počeo je prvi ciklus programskih aktivnosti – pregledajte galeriju i saznajte više o nama!

Dolasku proljeća radujemo se iz više razloga, a naročito zbog toga što se od mjeseca marta družimo na redovnim programskim aktivnostima! Pored svih naših projektnih aktivnosti i uspjeha, najveći uspjeh je upravo ovo - gotovo svakodnevno pune prostorije i sale djece, mladih i odraslih, smijeh, druženje, dobra atmosfera, stručan i vrijedan tim i ono bez čega nikako ne bismo mogli - povjerenje roditelja mališana sa kojima radimo.

Nakon upisa u novi ciklus programskih aktivnosti, sa početkom marta počela su i druženja u našem Udruženju! Radionice, treninzi i edukacije se održavaju gotovo svaki dan u poslijepodnevnim terminima, a sa oko 150 mališana trenutno vrijedno radi 7 mladih ljudi – Irena Vidović, Mladen Mačinković, Maria Trivunić, Isidora Glišić, Nikolina Vukobratović, Irina Kljajčin i Tanja Šnjegota. Nerijetko, podršku pružaju i naši volonteri!

Koje su to aktivnosti u toku? Cezarovi mladi kreativci, Cezarova školica igre i sporta, Cezarov hip hop i Cezarova ritmična gimnastika, Cezarova škola odbojke, Cezarova muzička grupa, Cezarovo domaćinstvo i Dance fitness. Radimo na 4 različite lokacije – prostorije Udruženja (ulica Zdravka Čelara 29), plesna sala, te fiskulturne sale OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Srpcu i “Dositej Obradović” u Razboju. Sa dolaskom lijepog vremena, nadamo se da ćemo neke aktivnosti raditi i na otvorenom, kao i da ćemo sa vama moći podijeliti još noviteta! Ciklus završavamo u junu, velikim Ljetnim koncertom, za koji se već spremamo.

U nastavku vam prenosimo malo dio atmosfere – uživajte u fotografijama. Više informacija, fotografija i video snimaka, možete naći na našim proflima na društvenim mrežama!