Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

U toku je dugoočekivani upis – pridružite se najveselijoj ekipi :)

Počeo je upis u novi ciklus programskih aktivnosti u našem Udruženju! U ponudi su kreativne, edukativne, muzičke, sportske i plesne aktivnosti, a uzrasne kategorije polaznika variraju i kreću se od 3 do 17 godina. U nastavku pročitajte šta vam to sve spremamo u ovom ciklusu!

Već godinama, po tradiciji, krajem avgusta počinjemo sa pripremama za novi ciklus programskih aktivnosti, koji traje od septembra do kraja decembra i završava velikim Novogodišnjim koncertom. Sa početkom nove školske godine, otvorimo mjesta i za nove polaznike, koji mogu da se upišu na jednu ili više aktivnosti i tako postanu član naše vesele ekipe.

A šta to sve planiramo raditi u okviru programskih aktivnosti? Idemo redom:

CEZAROVI MALI KREATIVCI ~ Kreativne radionice namijenjene djeci uzrasta od 3 do 6 godina. Naši kreativci su uvijek vrijedni i poslije svake radionice mogu da se pohvale novim zanimljivim radovima. Često obraduju roditelje kreativnim poklonima i čestitkama, a kada budu baš dobri idu na mini izlete i posjete, ili ugoste nekog zanimljivog u njihovim prostorijama. Sa polaznicima radi diplomirani psiholog i pedagog, Suzana Kovačević.

CEZAROVA MUZIČKA GRUPA ~ Ako želite razviti, unaprijediti, ili jednostavno pokazati svoje pjevačke sposobnosti, onda je ova aktivnost upravo za vas! Polaznici Cezarove muzičke grupe usvajaju neprocjenjiva znanja o pjevanju, notama, tonovima i slično, a dobra atmosfera je nezaobilazan dio svakog časa! Sa pjevačima radi Nikolina Vukobratović, studentica socijalnog rada, a aktivnost je namijenjena djeci (uzrast 4+) i mladima.

CEZAROVA ŠKOLICA IGRE I SPORTA ~ U zdravom tijelu je zdrav duh, zbog čega se pozivaju mališani (uzrast 4+) da nam se pridruže na školici igre i sporta. Naša školica ima za cilj da kod djece stvori osnovu za dobro zdravlje, pravilan psiho-socijalni rast i razvoj, korisne navike, znanja, vještine i dobre radne sposobnosti. Sa malim sportistima radi diplomirani pedagog, Maria Šnjegota.

CEZAROVA ŠKOLA ODBOJKE ~ Mnogi kažu da je odbojka jedan od najljepših sportova, a mi ne možemo ništa drugo, nego da se složimo sa ovom izjavom! Treninzi se odvijaju na dvije lokacije [Srbac i/ili Razboj], uz podršku i pomoć trenera – diplomiranog profesora razredne nastave, Andreje Blagojević. Upis je otvoren za uzrast od 11 do 15 godina.

CEZAROV TRBUŠNI PLES ~ Plesni stil koji je oduvijek bio zanimljiv, naročito zbog “duha” istoka i privlačne muzike koja odmah poziva na ples, a u našem Udruženju aktivan je od početka godine. Trener je studentica psihologije, Lenka Kasagić.

CEZAROVA ZUMBA ~ Još jedna plesna aktivnost pod trenerskom palicom Lenke Kasagić, a namijenjena je polaznicima uzrasta od 8 do 17 godina. Zumba predstavlja kombinaciju fitness pokreta i plesa, a prednost zumbe u odnosu na druge fitness treninge je prije svega latino ritam, te uvijek zanimljive plesne koreografije. 

CEZAROV HIP HOP ~ Jedan od najpopularnijih plesnih stilova modernog plesa, koji podrazumijeva energične pokrete i upečatljivu muziku. U toku je upis za polaznike uzrasta iznad 8 godina.

CEZAROVA RITMIČNA GIMNASTIKA ~ Kombinacija plesa i gimnastike, za djecu uzrasta iznad 5 godina. Trener hip hopa i ritmične gimnastike je izvršni direktor Udruženja, Tanja Šnjegota.

Na samom kraju, pozivamo sve zainteresovane da se prijave što prije, budući da se veliki broj grupa već popunjava, a broj mjesta za nove članove je ograničen. Još jednom podsjećamo da svi polaznici koji su bili upisani na neku od aktivnosti u prvom ciklusu ove godine, takođe treba da potvrde nastavak druženja sa nama i u ovom ciklusu. 

Kao i uvijek, upis je moguć putem društvenih mreža (Instagram, Facebook, Tik Tok), posjetom u prostorijama Udruženja – na adresi Zdravka Čelara 29, ili pozivom/porukom na kontakt brojeve 065 816 107 i 051 928 126.