Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

93 medalje za naše plesače u Vitezu!

Najbolji tim - Udruženje građana "C.E.Z.A.R."

Plesači Udruženja građana „C.E.Z.A.R.“ učestvovali su na plesnom turniru „LDF Dance Fest“, koji je održan u Vitezu u nedjelju 18.06.2023. godine. Ukupno 93 polaznika plesnih aktivnosti – Cezarov trbušni ples, Cezarova zumba, Cezarov hip hop i Cezarova ritmična gimnastika predstavilo se sa devet koreografija i ostvarilo zapažene rezultate – 8 prvih i jedno drugo mjesto. U Vitez je, osim 90 plesača, stiglo preko stotinu roditelja koji su bili najvatreniji navijači i najbolja podrška.

Polaznici Cezarovog trbušnog plesa, sa koreografom Lenkom Kasagić, po prvi put su se predstavili publici i sudijama sa koreografijom „Shik shak shok“ i zasluženo ostvarili prvo mjesto. Zlatne medalje su stigle i u ruke polaznika Cezarove zumbe, sa koreografijama „Grande“ i „Zumba’s dance“. Sa plesačima na Cezarovoj zumbi takođe radi trenerica Lenka Kasagić.

Polaznici Cezarovog hip hopa su se predstavili sa koreografijom „Old school“ i osvojili zlatne medalje, a ukupno 4 koreografije polaznika Cezarove ritmične gimnastike – „Ja sam za ples“, „Little mermaids“, „Pidžama party“ i „Ljeto“ vratilo se sa turnira sa zlatnim medaljama, dok je odlično drugo mjesto ostvarila koreografija „Mornari“. Sa polaznicima Cezarovog hip hopa i ritmične gimnastike radi trener i koreograf Tanja Šnjegota. 

Naši plesači svake godine plesnu sezonu završavaju učešćem na plesnom turniru u Vitezu i uvijek smo puni utisaka, a zavidni rezultati koje ostvarimo svjedoče o velikoj posvećenosti, trudu i radu trenera, plesača, roditelja i volontera, koji zajedno čine odličan tim. Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu i toploj dobrodošlici!

Naši plesači će se, zajedno sa ostalim članovima našeg Udruženja, predstaviti na Ljetnom koncertu koji organizujemo u srijedu, 21.06.2023. godine u Domu kulture, sa početkom u 19 časova. Vidimo se!