Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

Cezarove plesne aktivnosti – za svakog ponešto

Zahvaljujući našem Udruženju, veliki broj djece i mladih iz Srpca se godinama bavi plesom. Iza nas je na stotine nastupa, plesnih turnira, medalja i pehara, putovanja, gostovanja, snimanja i druženja. Bilo je tu mnogo plesnih stilova, a u ovom ciklusu oko 100 velikih i malih polaznika moći će da uživa u zumbi, orijentalnom plesu, hip hopu ili ritmičnoj gimnastici.

U redovnom ciklusu aktivnosti našeg Udruženja, koji počinje već u utorak, 01.03.2022. godine, biće mnogo plesa! Na samom početku, jedna bitna informacija – upis u “Cezarovu ritmičnu gimnastiku” je zatvoren, budući da su sve grupe (ukupno 6) popunjene! Svi roditelji koji su u ovom ciklusu upisali svoju djecu biće uskoro obaviješteni o početku aktivnosti. Još malo slobodnog mjesta za djecu uzrasta iznad 8 godina može se naći na “Cezarovom hip hopu“. Sa polaznicima obe aktivnosti, još od 2010. godine, radi Tanja Šnjegota.

Cezarova zumba” je još jedna plesna aktivnost u kojoj će djeca, mladi i odrasli od sljedeće sedmice moći uživati, a s obzirom da su obe grupe gotovo u potpunosti popunjene, preporučujemo vam da se prijavite što prije i zauzmete svoje mjesto u grupi za djecu (iznad 10 godina) ili odrasle. Prvi trening je već u petak, 04.03.2022. godine, a sa polaznicima radi Lenka Kasagić. 

S obzirom na veliku zainteresovanost djece i mladih za ples, odlučili smo proširiti opseg naših plesnih stilova i otvoriti upis u “Cezarov orijentalni ples“! Sa polaznicima će raditi naša Lenka, koja se godinama uspješno predstavljala na mnogim plesnim turnirima upravo sa mnogim koreografijama u orijentalnom stilu. Dođite da plešemo i nešto novo naučimo!

Više informacija oko upisa možete dobiti na brojeve telefona 051 928 126 i 065 816 107. Takođe, dostupni smo i na društvenim mrežama, a možete i da nas posjetite u našim prostorijama (ulica Zdravka Čelara 29). Čekamo vas!

#mjestozamene