Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

“Cezarova školica sporta” – za zdravo tijelo i vedar duh

Upis u novi ciklus aktivnosti u našem Udruženju traje još samo 2 dana, a danas vas upoznajemo sa Cezarovom školicom sporta, koja je u posljednjih nekoliko mjeseci zainteresovala veliki broj djece.

Djeca obožavaju fizičku aktivnost, tako da ih je u svijet sporta potrebno uvoditi još u najranijem djetinjstvu, jer je to doba u kome se postavljaju temelji za zdrav život. Bavljenje sportom ne samo da pospješuje zdravlje, nego djecu uči timskom radu i disciplini. Pored toga, pomoću sporta djeca će naučiti njegovati sportski duh, kako da sebi postavljaju ciljeve i prihvataju izazove. Ono što bismo posebno izdvojili jeste da ćemo sa dolaskom proljeća – ljepšeg i toplijeg vremena, naše aktivnosti prebaciti na otvoreno, jer najljepše uspomene iz djetinjstva vežu nas uz spontanu igru – lovice, skrivača, utrkivanja, penjanja… Uvijek aktuelne igre koje poznaju sva djeca svijeta!

Dragi roditelji, ako želite da vaše dijete kroz igru i zabavu postane aktivno, pronađe sebe u nekom od sportova, zavoli sport – javite nam se. U našoj školici sporta druženje, smijeh, igra i prvi sportski koraci su zagarantovani. Sa našim sportistima će i u ovom ciklusu raditi Jovana Janković.

Više informacija oko upisa u Cezarovu školicu sportaa ili ostale aktivnosti možete dobiti na brojeve telefona 051 928 126 i 065 816 107. Takođe, dostupni smo i na društvenim mrežama, a možete i da nas posjetite u našim prostorijama (ulica Zdravka Čelara 29). Čekamo vas!

#mjestozamene