Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

“Cezarovi istraživači” – za razvoj mašte i ljubavi prema prirodnim naukama

I dalje vas upoznajemo sa redovnim aktivnostima našeg Udruženja. Danas pišemo o "Cezarovim istraživačima" - našim malim istraživačima i naučnicima, koji su uvijek željni novih znanja i eksperimenata.

Cezarovi istraživači predstavljaju aktivnost u kojoj djeca imaju priliku da se upoznaju sa svijetom prirodnih nauka kroz zanimljive fizičke i hemijske eksperimente, razne trikove kao i povremeno organizovanje šetnji u prirodi, s ciljem uočavanja biljnog i životinjskog svijeta. Samo jedan od ciljeva je da polaznici budu puni vitamina „Z“ (zelenilo), koje je u posljednjih nekoliko decenija i više nego neophodno, naročito usljed intenzivnog razvoja tehnologije. Sva druženja polaznika ove aktivnosti propraćena su dobrim raspoloženjem, podsticanjem kreativnosti, mašte i kognitivnih sposobnosti što je upravo za Vas, roditelje, najbolji razlog da svoje dijete upišete na CEZAROVE ISTRAŽIVAČE. 

Termin održavanja Cezarovih istraživača je četvrtkom poslijepodna (oko 19h), a sa polaznicima će raditi apsolvent Pedagogije, Maria Šnjegota. 

Više informacija oko upisa u Cezarove istraživače ili ostale aktivnosti možete dobiti na brojeve telefona 051 928 126 i 065 816 107. Takođe, dostupni smo i na društvenim mrežama, a možete i da nas posjetite u našim prostorijama (ulica Zdravka Čelara 29). Čekamo vas!

#mjestozamene