Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

“Cezarovi Englezi” – da učenje postane igra

Kako bismo vas upoznali sa našim aktivnostima, danas vam predstavljamo jedinstven kurs engleskog jezika za djecu. U nastavku teksta saznajte ko sve može postati Cezarov Englez!

Od osnivanja našeg Udruženja, sada već davne 2010. godine, družili smo se sa mnogim polaznicima na kursevima engleskog jezika. Bilo je tu mnogo djece, mladih, ali i odraslih, koji su uspješno savladavali mnoge jezičke barijere i iz naših prostorija izlazili bogatiji za nove riječi i nova gramatička pravila engleskog jezika. U ovom ciklusu aktivnosti (od marta do juna) odlučili smo da promijenimo pristup i tako termin kursa malo pomjerimo, kako bi svi naši drugari koji su poslije podne zauzeti sa raznim sportskim i kreativnim aktivnostima mogli da prisustvuju našim radionicama na engleskom jeziku. “Cezarovi Englezi” će se održavati srijedom, u podnevnom terminu, tako da djeca predškolskog uzrasta, koja ne idu u vrtić, mogu da steknu prva znanja o engleskom jeziku kroz igru. Takođe, za sve učenike viših razreda osnovne škole ovaj kurs je idealna prilika da se nakon prve smjene druže i usavrše znanje na kreativan način. Druženja i igre sasvim sigurno neće nedostajati!

Našim polaznicima nudimo inovativno učenje engleskog jezika i zato biramo moderan pristup. Akcenat je na kreativnom učenju, prilikom čega djeca uče strani jezik kroz savladavanje raznih vještina. Program je prilagođen uzrastu, zato se upišite na vrijeme i postanite Cezarovi Englezi! Sa polaznicima će raditi profesorica engleskog jezika i književnosti Tatjana Lazendić.

Više informacija oko upisa u Cezarove Engleze ili ostale aktivnosti možete dobiti na brojeve telefona 051 928 126 i 065 816 107. Takođe, dostupni smo i na društvenim mrežama, a možete i da nas posjetite u našim prostorijama (ulica Zdravka Čelara 29). Čekamo vas!

#mjestozamene