Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

“Cezarov slatki svijet” – aktivnost koja je za kratko vrijeme pokupila velike simpatije

Dragi roditelji, ukoliko želite da i vaše dijete kvalitetno provodi slobodno vrijeme i stekne kulinarske vještine kroz igru, tu je Cezarov slatki svijet. Upis traje do 01.03.2022. godine.

Od septembra prošle godine u našem Udruženju održavaju se kulinarske radionice, koje imaju za cilj usvajanje osnovnih vještina u kuhinji i razvijanje ljubavi prema kulinarstvu kod djece. Tako su u proteklih nekoliko mjeseci naši polaznici pravili razne kolače, torte, krofne, kiflice i ostala slatka zadovoljstva. Jedan dio proizvoda predstavili su na Radio televiziji Republike Srpske, a na završnom koncertu našeg Udruženja naši gosti su se počastili ukusnim slatkišima koje su napravili upravo polaznici Cezarovog slatkog svijeta. Učesvovali su i u organizaciji prve Palačinkijade, a čak su izašli iz okvira redovnih druženja i uzeli učešće u obillježavanju Sedmice italijanske kuhinje.

Cezarov slatki svijet će se u ovom ciklusu održavati svake srijede od 19h, a sa polaznicima će se i ovaj put družiti Dragica Pezerović, profesorica filozofije i sociologije. Još malo vremena imate za prijavu na našu aktivnost sa najljepšim mirisima i ukusima.

Više informacija oko upisa u Cezarov slatki svijet ili ostale aktivnosti možete dobiti na brojeve telefona 051 928 126 i 065 816 107. Takođe, dostupni smo i na društvenim mrežama, a možete i da nas posjetite u našim prostorijama (ulica Zdravka Čelara 29). Čekamo vas!

#mjestozamene