Naše aktivnosti i događaji

Aktuelnosti

Podržite donatorsku akciju za izgradnju novog dječijeg parka u Srpcu

Donatorska akcija simboličnog naziva "Mame iz Srpca i Udruženje građana "C.E.Z.A.R." u akciji" počela je u novembru prošle godine, a srbački mališani bi uskoro trebali uživati u novom dječijem parku. Ipak, do konačnog izgleda parka potrebna je dodatna finansijska podrška.

U toku je akcija prikupljanja sredstava za uređenje novog prostora za dječiju igru i druženje u samom centru Srpca. Svakodnevno kroz centar grada prođe na stotinu djece, koji nemaju adekvatan prostor za odmor i igru, zbog čega ne mogu provesti slobodno vrijeme na kvalitetan način. 

Na ideju organizovanja prve donatorske akcije ovakvog tipa došli su roditelji, koji su prepoznali značaj uređenja zelenih površina za njihove mališane, te su odlučili da udruženim snagama sa našim Udruženjem pokrenu akciju. Sigurni smo da ćemo uređenjem ovog parka dati maksimalan doprinos dječijoj sreći, ali i sigurnosti, budući da se površina nalazi u pješačkoj zoni, koja je udaljena od saobraćaja. Ne smijemo zanemariti ni značaj koji će naša akcija imati za uređenje naše lokalne zajednice.

Jaka želja, predanost i zajednički trud su od presudnog značaja za uspješnost svih akcija. Međutim, bez podrške donatora i prijatelja naša akcija ne može da se sprovede u djelo, zbog čega se nadamo da ćete prepoznati značaj ideje i podržati nas svojim donacijama. Svaka, pa i najmanja i simbolična donacija, od velikog je značaja.

Svoje donacije možete ostaviti u butik Viktoria u Srpcu, koji se nalazi preko puta našeg budućeg dječijeg parka. Takođe, donaciju je moguće izvršiti i na račun:

UG „C.E.Z.A.R.“ Centar edukacije za aktivni razvoj

5620108119577841 NLB banka

 Više informacija možete dobiti na broj: 065 751 750 (Marina), kao i u prostorijama ili na društvenim mrežama Udruženja građana „C.E.Z.A.R.“. Nadamo se da ćete biti naši partneri u prvoj akciji ovakvog tipa u Srpcu! 

Djeca su naša snaga i naša budućnost!